Microblading / 3D ögonbryn

Microblading är känt under många olika namn såsom, taffy, 3D, 6D, stråteknik och Mikrobladstekniken. Det är den senaste tekniken för kosmetisk tatuering.


Microblading innebär att man tatuerar/ristar in små, tunna streck av pigment i överhuden med nålar som sitter ihop som ett blad. Bladet består av 18-21 väldigt tunna nålar som implementerar färg i de översta hudlagret.

Då färgen sitter närmare ytan så blir linjerna tydligare och skarpare vilket resulterar till att utseendet blir 100% naturligt.

Microblading-4.png

Varför ska jag välja microblading /3D ögonbryn?

Naturligt utseende

Bortfall av hårstrån

Nedsatt syn

Du väljer utseende

Snygga ögonbryn

Smärtfri procedur

Glesa strån

Trikotilomani

Vid Microblading använder man ett manuellt specialverktyg, ingen maskin. Dina naturliga hår plockar vi inte bort utan om du har hår så kommer du att behålla de hår du har och alla hårstrån som vi tatuerar in dras mellan dina naturliga hår.

Däremot om du önskar en helt annan form och vill lyfta brynen, då kan vi behöva att vi noppa bort en del av dina naturliga ögonbryn. Du kan även då få ett lika naturligt utseende på dina bryn även fast du inte har ett enda hårstrå kvar i dina ögonbryn.

Färgerna vi tatuerar med är noga utvalda och av högsta kvalitet samt godkända hos Läkemdelsverket. De är fria från tungmetaller, gifter, parabener, samt allergi-eller cancerframkallande ämnen. Våran salong är godkänd hos kommunens miljö och hälsoenhet. Och vi använder självklart engångsförpackade nålar till våra behandlingar.

whAnWxfE.jpeg