ANSIKTSLYFT KIRURGISKA TRÅDAR


Silhoutte Soft® är den nya revolutionerande ansiktslyftsmetoden som ger dig två effekter med en behandling. Med Silhoutte Soft® får du både ett lyft och regeneration vilket gör behandlingen till den bästa på marknaden. För din trygghet är de endast legitimerad läkare som utför behandlingen.

Varför ska jag välja trådlyft ?

Naturligt utseende

Symmetriskt lyft 

Se yngre ut 

Snabb läkning

Vem passar behandlingen för?

Silhoutte Soft® är ett icke kirurgiskt ingrepp där man använder sig av trådar för att lyfta och strama upp huden. Proceduren ger män och kvinnor möjligheten att på ett enkelt och säkert sätt, utan att skära, få bättre volym och omdefiniera ansiktet. Behandlingen är rekommenderad för personer över 30 år som önskar få en effektiv behandling mot tidiga tecken på åldrande utan att använda kniven. Den är dock inte rekommenderad för personer med stort överskott av hud.

Vad för slags trådar använder man?

Silhoutte Soft®​ introducerades i Skandinavien under 2013, men har använts flitigt i USA sedan 2006, då det godkändes av FDA. Behandlingen är en ”double-action” och kombinerar två effekter; lyft och regeneration. Trådarna man använder för Silhoutte Soft® har små koner som stramar upp och lyfter vävnaderna vilket ger ett diskret lyft som man ser direkt efter behandlingen. Trådarna och konerna är gjorda av PLA (Poly-Lactic Acid eller Poly-Mjölksyra) vilket använts länge inom sjukvården för att stimulera produktionen av kollagen. Det nya kollagen som bildas, sker över tid, och ger en föryngring av huden. Trådarna och konerna är båda absorberbara och kommer efter 12-18 månader helt ha försvunnit.

Vad kan man behandla?

Silhoutte Soft® har bäst effekt för att minska hamsterpåsar, återställa käklinje och minska linjer och rynkor runt näsa och mun. Man kan även behandla med Silhouette soft® på hals och för att höja ögonbryn. Behandlingen tar 30-45 minuter men för att hinna med förberedelser, ta före/efter-bilder och gå igenom behandlingen med dig som kund avsätter man 90 minuter. Silhouette Soft® har en effekt i minst 18 månader. Behandlingen sker i lokalbedövning.

Vanliga Frågor

Hur många trådar behöver man?
Detta bedöms av läkaren vid konsultationen och kan variera beroende av behov och vilket resultat man önskar men allt från 2 trådar till 10 trådar.

Gör det ont?
Innan behandlingen får du bedsövning för att upplevelsen av ingreppet ska bli så smärtfritt som möjligt.

Vem får utföra denna behandling?
Behandlingen får endast utföras av legitimerad läkare.

Behöver jag göra ett återbesök?
Du har alltid rätt att boka en efterkontroll 2 veckor efter besöket för att läkaren ska kunna se att allt ser bra ut och att du som kund är nöjd, detta återbesök bokar du in själv via bokadirket eller genom att kontakta oss.

Hur lång tid tar behandlingen ?
Behandling tar totalt 70 minuter.

Bör jag boka konsulttaion innan behandlingen?
Vi rekommenderar att du bokar en kostnadsfri konsultation innan behandlingen för att du ska få tid med läkaren och diksutera vilka områden du vill lyfta. Du kommer även få information om hur hela behandlingen går till och om du som person kan du utföra denna behandling med dina föutssätningar.

Hur länge håller trådarna?
Effekten av trådarna håller upp till 2 år, kroppen bryter ner trådarna och effekten minskar. Efter ca 2 år kan du utföra behandlingen igen.