PRODUKTER

VI använder produkter från välkända och marknadsledande varumärken som garanterat håller den kvalitet vi kräver. 

Nedan finns information om några varumärken vi använder. Kontakta oss om du vill veta mer!

REVITALASH

RevitaLash Advanced toppsäljande ögonfransserum och vinnare av flera skönhetsutmärkelser.

Hur fungerar RevitaLash Advanced?
Koncentrerad formula, endast en applicering krävs. Curl Effect® hjälper till att naturligt lyfta och locka ögonfransarna. En blandning av vetenskapligt bevisade teknologi och naturliga botaniska ingredienser skyddar fransarna, ger flexibilitet och glans. Får dina ögonfransar att se friskare. längre och vackrare ut.

Ingredienser:
Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Acid, Decloro Dihydroxy Difluoro Ethycloprostenolamide, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

Användning:
Applicera endast en gång dagligen. Applicera en tunn linje på ren och torr franslinje. Ej på huden.
Allergivänlig • Icke-irriterande • Godkänd av hudläkare • Godkänd av ögonläkare • 
Kliniskt testad • Ej testad på djur.

RevitaLash Advanced åter på Svenska marknaden

1. Varför är RevitaLash Advanced tillbaka på marknaden i Sverige?
Athena Cosmetics, tillverkaren av RevitaLash har vunnit ett domstolsöverklagande av ett felaktigt försäljningsförbud från Läkemedelsverket att sälja sina produkter. Förbudet hävdes av domstolen, så nu har konsumenterna i Sverige rätt att köpa samma RevitaLash produkter som under hela tiden har varit tillgängliga för andra konsumenter i hela Europeiska unionen.

2. Varför förbjöd svenska Läkemedelsverket RevitaLash produkter från början?
RevitaLash produkter hade registrerats som kosmetika i Sverige sedan 2008.
I november 2012 beslutade svenska Läkemedelsverket att tre produkter tillverkade av Athena Cosmetics, RevitaLash Advanced, RevitaBrow Advanced och Hair Advanced by RevitaLash var läkemedel enbart på grund av att de innehåller en prostaglandin analog. Athena Cosmetics höll inte med om Läkemedelsverkets förbud och överklagade. Hovrätten fastställde den 20 december 2016 att Athena Cosmetics är har rätt: Produkterna är laglig kosmetika, inte läkemedel och Läkemedelsverket har gjort fel att förbjuda dem från den svenska marknaden.

3. Är RevitaLash produkter säkra?
Ja. Hovrätten har fastslagit att säkerheten för Athena ́s produkter stöds av "omfattande bevisning" och att Läkemedelsverket inte kan bestrida denna bevisning. Athena står fast vid sin långvariga säkerhetgaranti. Produkterna har klarat alla säkerhetstester som utförs av oberoende kliniska labb och har granskats av en ledande ögonläkare på Moorfields, en av de främsta ögonsjukhus i världen.

MARIA ÅKERBERGMARIA ÅKERBERG DEEPSKIN ORGANICS
TIO ANLEDNINGAR ATT VÄLJA MARIA ÅKERBERG - SVENSK HUDVÅRD
 1. Djupgående näring för din hud - framtaget på ett rent och vetenskapligt sätt av specialister inom området
2. Naturliga ingredienser som huden lätt tar upp
3. Hög kvalitet till ett bra pris 
4. Närproducerad hudvård som bidrar till en hållbar utveckling
5. Ger ett långvarigt resultat
6. Ekologiskt - högre näringsvärde
7. För att värna om vår miljö - både innehåll och förpackningar är miljövänliga
8. För din hälsa - huden tar upp allt du smörjer dig med och påverkar underliggande vävnad 
9. Säljs av professionella terapeuter som även erbjuder individuella konsultationer
10. Endast ekologiskt och biologiskt innehåll som ger huden högkvalitativa växtextrakt, oljor och örter

DERMAROLLERDERMAROLLER 0,25 MM / 0,5 MM

Dermaroller kan användas för att behandla flera olika hudbesvär. En hudroller bidrar till hudföryngring genom bland annat ökad kollagenproduktion och ökad blodcirkulation. Det är ett utmärkt redskap för anti age-behandling, eliminering av pormaskar och för att skapa spänst och lyster i huden.

En Skin Roller har 540 små mikronålar tillverkade av kirurgiskt stål. Några minuters användning skapar tusentals tunna mikrokanaler i huden. I kombination med användning av rätt hudvårdsprodukt påbörjas en snabb och naturlig läkningsprocess, som stärker huden. 

Ju friskare hud du har, desto svårare är det för de aktiva ingredienserna i hudvårdsprodukter att tränga ner i huden. Detta beror vanligtvis på att friskare hud har ett kompaktare hornlager och tjockare överhud. Men även i hud i sämre skick är det endast en liten mängd av ingredienserna som faktiskt tränger ner i huden.
Efter behandling med Skin Roller absorberar huden, tack vare mikrokanalerna, upp till 300% mer av de aktiva ingredienserna i ett serum eller en gel som appliceras.

När du drar dermarollern över huden i olika riktningar stimulerar den tillväxt av ny bindväv och hudceller vilket i sin tur slätar ut ojämnheter och ger dig en friskare hy.

0,25 mm passar bra för att:
• Återställa huden runt ögonen 
• Förbättra Alopeci (tunnhårighet)
• Förbättra leveransen av aktiva hudvårdsingredienser in i huden

0,5 mm passar bra för att:
• Använda mot pigment och ljusa upp huden (tillsammans med hudblekande kräm)
• Förbättra rynkor runt ögonon och jämna ut fina linjer
• Reducera ytligare ärr (tillsammans med bra hudvård)
• Stimulera kollagenproduktionen (tillsammans med bra hudvård)

Alla hudvårdsprodukter finns att köpa hos oss.

För djupare ärr och rynkor eller bristningar krävs längre nålar vilket vi i dagsläget inte kan erbjuda.

Steg 1 Rengöring
Rengör ditt ansikte med en bra ansiktsrengöring. Skölj av och torka torrt.

Steg 2 Använd Hudrollern
Dela upp behandlingsområdet i delområden och rulla över ett område i taget. Exempelvis panna, näsa, kinder och käkben, runt munnen, halsen. Använd ett jämnt tryck när du rullar rollern över huden. 
 
1 Rulla lätt 10 gånger horisontellt, diagonalt och vertikalt.
2 Rulla diagonalt på samma sätt över samma yta.

Huden kan bli lite röd av behandlingen så utför med fördel behandlingen på kvällen så att huden kan vila under natten.
Ha inte bråttom med behandlingen. Rulla fram och tillbaka med räta och fasta drag för att uppnå optimala resultat. Var noga med att rulla i minst fyra riktningar: vertikalt, horisontellt och diagonalt åt båda håll i totalt 2-3 minuter. Känner du att din hud är öm eller irriterad, bör du vänta med ytterligare behandling tills huden har återhämtat sig. Upprepa processen med behandling och vila tills du har uppnått önskat resultat.

Steg 3 Hudvård

Efter att du behandlat huden kan du smörja in huden med ett serum. Vilken hudvård och aktiva ingredienser du väljer beror på vad du vill behandla och åstadkomma. Låt serum absorberas under en timme innan applicering av eventuell reparerade nattkräm. Du rekommenderas att undvika sol under 1 dygn efteråt. Om du ändå måste vistas i solljus bör du använda ett bra solskydd.

Dessa olika aktiva ingredienser är mycket populära att använda som serum:
• A vitamin (retinol, tretinoin osv) - Rynkor & fina linjer, ärr, bristningar, pigment
• Stamcellscytokiner - Rodnad, missfärgningar, pigment, rynkor, ärr, bristningar.
• C vitamin - Främst bristningar och pigment men även viss effekt på rynkor, ärr & fina linjer.
• Kopparpeptider - Mot ärr, rynkor, bristingar, pigment. Även mot hårförlust och tunnhårighet
• Bio-Oil - Populärt mot bristningar
• Minoxidil - Mot tunnhårighet, minoxidil är den aktiva ingrediensen i Rogaine och andra medel mot tunnhårighet som finns på apotek


Steg 4 Rengör rollern

Du kan rengöra rollern med klorhexidin kutan lösning som kan köpas på apotek, eller annan antiseptisk spray.

Häll ut lite av lösningen på en bomullsrondell och rulla försiktigt rollern över flera gånger fram och tillbaka. Klorhexidin kan även användas för att desinfektera huden innan användning av rollern.

Steg 5

Upprepa behandlingen dagligen i 5-7 dagar och låt sedan huden vila lika länge. Återuppta därefter behandlingen.

Förvaring och hantering
Dermaroller 0,25mm bör ersättas efter ungefär 70 användningstillfällen medan Dermaroller 0,5mm bör ersättas efter ungefär 10-20 användningar
Om du tappar din hudroller finns risken att nålarna har blivit slöa eller böjda och du bör byta ut din hudroller snarast.
Dela inte din hudroller med andra och använd inte samma roller på flera patienter.
Förvara i skyddsfodralet.

Sidoeffekter
Du kan uppleva rodnad eller ett lite trött utseende i ansiktet till följd av mild svullnad och inflammation efter behandlingen. Detta kommer att avta efter några timmar till 2 dygn.

VARNING
Använd inte rollern på följande hudtillstånd:
Aktiv acne, eksem, rosacea, psoriasis, irriterad hud, infekterad hud, svampinfektioner, aktinisk keratos (solkeratos), hudcancer, förhöjda födelsemärken, vårtor eller öppna sår.

DERMACEUTIC

 Produkter du kan lita på, resultat du kan se


Dermaceutic är ett ledande internationellt hudvårdsmärke och används av över 30.000 läkare runt om i världen. Det är utvecklat i Frankrike på 1990-talet av läkare som ville ge sina patienter effektiv hudvård. Dermaceutic erbjuder innovativa ce-märkta peelingsystem och cosmeceuticals, vars resultat backas upp av en av de mest omfattande kliniska studierna i branschen. Produkterna erbjuder säkra och effektiva lösningar för varje hudtyp. Detta genom målinriktade kemiska peelingbehandlingar och cosmeceuticals, som har utvecklats för att bekämpa grå och livlös hud, oren hud, rynkor och pigmentering.
Produkterna innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster.