TATUERINGSBORTTAGNING

Det är många som går omkring och ångrar en tatuering. Är du en av dem? Kanske har du gjort ögonbryn som du ångrar eller vill korrigera och göra om.

En tatuering är svår och ibland omöjlig att få bort med laser. Vi tar bort Ögonbryntatueringar och mindre kroppstatueringar med Rejuvi.  Metoden går ut på att vi tatuerar in en pasta i huden där tatueringen är som retar pigmentet och för upp färgen till ytan och ramlar av med skorpan. Behandlingen känns ungefär som en tatuering.

Hur går behandlingen till ?

Först bokar vi en konsultation. Du får träffa terapeuten som kommer att bedöma dina ögonbryn och ge en uppskattning på hur många behandlingar du kommer att behöva. Därefter bokar ni upp tiderna.

På behandlingsdagen börjar vi med att bedöva området med bedövningskräm. Vi tatuerar därefter in en pasta på det tidigare tatuerade området. Pastan drar till sig pigmentet och lyfter upp den mot ytan. Därefter är den första behandlingen klar. 

 

Vanliga frågor

Vad bör jag tänka på efter behandlingen?
Efter behandlingen kan de bli en grön, vit gulaktig skorpa som ligger kvar i någon vecka eller två. Viktigt att man inte tar bort den utan att den faller av av sig själv. Efter första behandlingen kan man uppleva att tatueringen på vissa områden ser starkare ut.  Detta beror på att pigmentet har kommit närmare det yttre hudlager och blir då lättare att ta bort vid andra behandlingen. Huden läker på ca 14 dagar och nästa behandling gör vi igen efter 6-8 veckor. Du ska låta huden vara torr under läkningstiden och inte dra bort några skorpor.

Gör behandlingen ont?
Behandlingen gör inte särskilt ont, men en brännande känsla kan uppstå. Du kan få en bedövande salva innan behandlingen som lidrar.

Hur många behandlingar behövs ?
Vi rekommenderar cirka 4 behandlingar. Det kan behövas fler behandlingar beroende på hur intensiv och stor den tidigare tatueringen var.

YTTERLIGARE FRÅGOR? - KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION