top of page

INFORMATION GÄLLANDE COVID-19

Angående de skärpta restriktionerna inom Västa Götaland pga. Covid-19

Kära Kunder,
Vi ser väldigt allvarligt på denna situation och gör vårt bästa för att ni ska fortsätta besöka oss och känna er trygga som kunder. Vi på Dermacell Kliniken är väldigt måna om våra kunder och våra medarbetare och har därför stärkt säkerheten och följt noggrant all information och råd som kommer från folkhälsomyndigheten.

Vår klinik är öppen som vanligt Måndag-Lördag kl 10.00-18.30.

Vi har förstärkt informationen kring handhygien. Alla våra medarbetare som vistas på Dermacell Kliniken är friska och extremt noggranna med handhygienen, samt att vi alltid använder oss utav munskydd och handskar under alla våra behandlingar för våran samt er egen säkerhet. För att vi ska hjälpas åt att minska på smittspridningen är det därför viktigt för er kunder att ni även är friska när ni besöker oss.

 • Endast du som har en inbokad behandling kommer på besöket. Du får alltså inte ha med dig något sällskap som ska vänta på dig i våra lokaler. Detta för att begränsa antalet människor som vistas i kliniken.
   

 • Skulle någon av våra medarbetare känna minsta tecken av förkylning så stannar vi hemma.
   

 • Alla våra verktyg rengörs och desinfekteras noggrant.
   

 •  Alla våra städrutiner är utökade, vilket innebär att alla handtag, badrum och kaffestationer rengörs och spritas av kontinuerligt.
   

 • Det är obligatoriskt att alla medarbetare samt kunder måste tvätta händerna samt sprita av händerna före och efter sin behandling.
   

 • Vi kramas inte eller skakar hand.

   

Så länge vi alla hjälps åt inför denna situation hjälper ni inte bara oss att kunna fortsätta göra er vackra, utan även att bibehålla positiv energi och trygghet. Då våra lokaler är stora finns även möjligheten att kunna hålla ett avstånd från varandra. Varmt välkomma till oss.


Tusen tack för att ni finns
Hälsningar teamet på Dermacell Kliniken

bottom of page