top of page

Fransförlängning

Ögonfransförlängning är en metod som härstammar från Korea och kom till Sverige ca år 2004. Metoden innebär att en eller flera fransar fästs på en av dina naturliga ögonfransar med hjälp av ett semi-permanent lim.

 

Fransförlängningen håller lika länge som ens egna ögonfranscykel, det vill säga cirka 30–45 dagar, då förlängningen trillar av i samband med att du tappar din egen frans.

 

Denna behandling passar perfekt för personer som vill ha en känsla av att "vakna upp sminkad och redo för dagen" varje dag. Det går att göra behandlingen mer eller mindre naturlig/dramatisk. 

Fransförlängning finns i många olika varianter, vi erbjuder singelfransar, volymfransar, russian volym, färgglada fransar, eyeliner effect look, wet look samt Kim K look.

Under tiden vi sätter dina fransar låter vi en lugnande och fuktighetsgivande mask verka under ögonen.

 

I alla nya sett med fransförlängning ingår alltid ett rengöringskit för att du som kund ska kunna ta hand om dina fransar på ett skonsamt sätt och bevara din fransförlängning så länge som möjligt. I kitet ingår: fransrengöring, fransborstar och eftervårdsinformation.

Varför ska jag välja fransförlängning?

Slippa mascara

Ramar in ögonen

Piggare look

Vattenfast

Singelfransar

Singelfransar kallas även klassiska fransar och är den första moderna fransförlängningstekniken. Resultatet liknar det du får med mascara då fransarna blir tjockare. Våra singelfransar är mellan 0,15-0,20 mm breda och vi fäster en singelfrans på en av dina egna fransar. Singelfransarna är beroende av dina naturliga fransar när det kommer till längd och fyllighet.

Volymfransar 

Naturligt tunna och naturtrogna fransar. Flera fransar fästes på varje enskild frans som en solfjäder för ett fantastiskt och fylligt resultat. Vi har flera olika längder som blandas för ett så vackert resultat som möjligt.

Russian volym 

Russian Volymfransar ger ett mer fjäderlikt och väldigt fluffigt resultat. Fransarna är lättare och blir därför mer skonsamma mot dina egna ögonfransar. Passar dig som vill ha väldigt mycket fransar och tätt.

Färgglada fransar

Volymfransar med valfri färg.

 

Du kan exempelvis ha svarta fransar, men i slutet och topparna välja en röd, grön, gul eller anna färg som önskas. Du kan också välja att endast ha till exempel blåa fransar.

Eyeliner effect look

Volymfransar som har en effekt av eyeliner.

Wet look effect

Wet look är en ny effekt på marknaden, helt nytt i Sverige.

 

Resultatet är att fransarna ser blöta ut, vilket markerar ögonen och du får en mer intensiv blick. Man kan säga en ganska dramatisk look, men snyggt.

Kim K look

Denna fransförlängning görs genom att lägga en bas utav volymfransar som sedan byggs på med enstaka längre singel fransar. Man blandar volymfransar med singelfransar.

Eftervård

 • Låt inte dina fransar bli blöta på 24 timmar efter din behandling.
   

 • Utsätt inte dina fransar för ånga under 48 timmar, d.v.s. undvik att basta eller ta en ångande dusch.
   

 • Du bör inte använda oljebaserade produkter vid ögat då oljan löser limmet vilket i sin tur leder till att dina fransförlängningar kan lossna.
   

 • Undvik att pilla och dra i fransarna då det kan leda till att dina naturliga fransar trillar bort och lämnar permanenta skador på hårsäckarna.
   

 • Tvätta dina fransar regelbundet med fransrengöring fransrengöring finns att köpa på kliniken.
   

 • Borsta ej din fransförlängning när de är blöta då vatten ger extra tyngd till fransarna! När du borstar blöta fransar är risken högre att du drar av dem.
   

 • Sov inte med ditt ansikte rakt ned i kudden, var medveten om att den sida du sover på kommer förlora fler fransar.
   

 • Bli inte orolig när du tappar en fransförlängning! Varje förlängning kommer att trilla av med dess naturliga frans under dess växtcykel. Någonstans mellan 2-5 fransar per dag anses normalt att tappa.
   

 • Färga eller permanenta inte dina fransar.
   

 • Använd ej fransböjare.
   

 • Använd ej vattenfast mascara eller flytande eyeliner.
   

 • För att förlänga livstiden på dina fransar, boka en tid för påfyllning var 2-3 vecka.

HUR DU RENGÖR DINA FRANSAR I FEM ENKLA STEG

Steg 1

Blöt dina fransar

 

Steg 2

Ta en pump av frans rengöring och massera försiktigt in skummet mellan dina fransar

 

Steg 3

Skölj noggrant ur rengöringen med vatten. Var noggrann med att ingen produkt är kvar i fransarna

 

Steg 4

Använd en ren pappersnäsduk för att torka fransarna genom att dutta på dem. Genom att använda en pappersnäsduk undviker vi att fibrer fastnar i fransarna

 

Steg 5

Borsta dina fransar i en uppåt rörelse med en ren fransborste

 

För bästa resultat rekommenderar vi att du borstar dina fransar varje dag

IMG_5577.jpg
JnQSj-fU.jpeg
IMG_5444.jpg
bottom of page