top of page

Ansiktsbehandlingar

Njut av en lugnande ansiktsbehandling där du kommer ner i varv och får en strålande hy

Njut av en lugnande ansiktsbehandling där du kommer ner i varv och får en strålande hy. Vi använder oss utav Maria åkerberg och Dermaceutics hudvård. Du kan läsa mer om produkterna under fliken ’produkter’’ som du finner i vår meny. I behandlingen ingår rengöring, hudanalys, peeling, ånga, portömning, ansiktsmassage, mask samt avslutande serum/kräm beroende på hudtyp och behov. Du får även en professionell rekommendation och hur du tar hand om hud hemma på bästa möjliga sätt, vi kommer ge dig möjligheten att köpa produkter som är anpassad för din hud.

Varför ska jag göra en ansiktsbehandling?

En klassisk ansiktsbehandling är en av de vanligaste behandlingarna för en snabb uppfräschning av huden. Ansiktsbehandlingens fördelar, förutom att den är skön och avslappnande, är att den ger dig en friskare och renare hud.

Vi börjar med att rengöra huden och utfört en hudanalys för att avgöra vilken hudtyp du har. Din hudtyp är inte konstant utan snarare en signal om att din hud har ett behov, och det är i högsta grad något som du kan påverka. Vi kommer att skräddarsy behandlingen med produkter som är anpassade efter dina behov och önskemål. En fördel med ansiktsbehandlingen är att man märker resultat efter endast en behandling. 

Men för att uppnå optimalt och mer bestående resultat av behandlingen ska du göra den regelbundet. Rådgör med din terapeut hur ofta du bör gå. Dermacell kliniken uppfyller kraven för SHR och CIDESCO. Vi har terapeuter hos oss med lång erfarenhet.

Klassisk ansiktsbehandling 50 min

En vanlig klassisk ansiktsbehandling tar 50 minuter att utföra. Huvudmomenten i behandlingen är rengöring, djuprengöring, porrengöring, peeling, massage, mask och en kräm/ serum.

Djuprengöring (portömning) 50 min

En djuprengöring är det bästa sättet att bli av med dina pormaskar. Denna behandling är väldigt kort och fokuset är endast att göra rent i porerna.


Under denna behandling börjar vi med att rengöra din hy på djupet med hjälp av en peeling tvätt. Detta löser upp tilltäppta porer och avlägsnar döda hudceller. Därefter ångar vi upp huden med en vapozon och utför en grundlig portömning, i vissa fall använder vi en liten lansett för att öppna upp porerna. 

Behandlingen avslutas med en återfuktande ansiktskräm som balanserar och lugnar huden. Denna behandling kan göras i ansiktet, bröstet eller på ryggen.

Ansiktsbehandling
bottom of page