top of page

Microblading med skuggning

Microbalding + skuggning är en teknik där resultatet av tatueringen blir en bladning mellan microbalding/ 3D ögonbryn där tatueringen ser ut som strån och powder brows som är en skuggad effekt som liknar smink.


Resultatet är naturligt och ser ut som hårstrån hela vägen men vi lägger också i en skuggning från mitten av brynet och fyller ut med skuggningen längst ut där brynet slutar. Detta passar kunder som vill behålla stråeffekten med en sminkad och fyllig look. Saknar du väldigt många egna strån i slutet av brynet så kan endast en Microblading/3d ögonbrynstatuering se för glest ut. När man då lägger till en lätt skuggning så ser brynet mycket mer fylligt ut och övergången blir mer naturlig. Här kan vi tillsammans bestämma styrkan på färgen. Vi kan skapa allt från fylliga och definierade bryn till en mer mjuk och naturlig look.

Microblading-4.png

Vid Microblading med skuggning använder man ett manuellt specialverktyg för att utföra microblading tekniken , därefter kan man använda sig av ett manuellt verktyg för skuggningen eller en maskin. Terapeuten bestämmer vilka verktyg och nålar som ska användas för att uppnå de resultat som du önskar. Dina naturliga hår plockar vi inte bort utan om du har hår så kommer du att behålla de hår du har och alla hårstrån som vi tatuerar in dras mellan dina naturliga hår.

Däremot om du önskar en helt annan form och vill lyfta brynen, då kan vi behöva att vi noppa bort en del av dina naturliga ögonbryn. Du kan även få ett lika naturligt utseende på dina bryn även fast du inte har ett enda hårstrå kvar i dina ögonbryn.

IMG_7705.jpg
Foto 2022-03-09 11 43 04_edited.jpg
IMG_2553.JPG
bottom of page