VI SOM JOBBAR PÅ DERMACELL KLINIKEN

Marselle Stuborn

►  Kliniksansvarig och VD                           ► Permanent makeup
► Microblading Artist                                   ► Vaxning     

► Master examen 3D ögonbryn               ► Microblading  Lärare / utbildare
►  Hudterapeut                                              ► Kosmetolog
► Cert inom tatuerings-borttagning      ► Fransstylist
► Laserterapeut                                             

Marselle har 10 års erafenhet inom skönhetsbranchen. Hon är även lärare och håller i utbildningar på Dermacells Skönhetskola.

 
Cynthia Covarrubias

► Auktoriderad Hudterapeut
► Microblading/ 3D ögonbryn  Artist 
► Spa terapeut 

Cynthia är auktoriserad hudterapeut, utbildad på Gilda skolan 2015 med CIDESCO examen. Hon har 5 års erfarenhet. Hon har ett unikts sätt att jobba, med hennes långa erfarenhet kan hon anpassa behandlingarna efter din hudtyp så att du som kund får de resultatet du vill ha.

 

Shirin Henderson

► Microblading
► Microblading / 3D ögonbryn Artist 
► Ingenjör

Shirin har god erfarenhet med en utbildning från PhiBrows som är en skola i världsklass. Shirin har 3 års erfarenhet men tatuerar som om hon gjort de hela sitt liv.


 

Alia A

► 3D ögonbryn
► Permanent makeup 
► Makeup stylist
► Ingenjör
► Arkitekt

Alia är utbildad inom 3D ögonbryn, permanent makeup och makeupstylist med en erfarenhet över 8 år. Alia är nogrann och utför magiska ögonbryn. Hon är även utbildad ingenjör och arkitekt men drömmen att jobba med ögonbryn är starkare. 


Divina Simonsson

► Receptionist 
► Ekonomi
► Marknadsföring
► Personal ansvarig 

Divina har jobbat hos oss i 5 år och  är Dermacell klinikens huvud receptionist och administratör. Hon är ansvarig för ekonomin, marknadsföring och personal.Elin Göransson

► Skönhetsterapeut inom lash lift och vaxing  
► Administratör 
► Inredningsstylist 
► Event Manager 
► Marknadsföring 

Elin utför vaxning och lashlift på kliniken. Hon kommer även inreda Dermacell klinikens nya lokaler på Vasaplatsen 1. Hon ansvarar för alla våra event och jobbar med administrering.

 

Susanna Erixon

► Certifierad Hypoxicoach
► HYPOXI

► Lågintensiv träning
► Fettförbränning
► Lymfdränage
► Kostrådgivning

Susanna jobbar med Hypoxi som är en träningsform där du som kund tränar i vakuum. Hypoxi är en träningsform där man riktar fettförbränningen. Används även för lymfdränage, hudåtrstramning och återhämtning. Susanna har mer än 7 års erfarenhet inom Hypoxi.

Följ oss i sociala medier för att ta del av nyheter och vad som händer på kliniken. 

4

Sista minuten tid Fräscha upp din hy. Vi rengör din hy på djupet och tömmer dina porer. Resultatet av behandlingen är ett uppfriskande utseende och en ren känsla av huden. Kontakta oss för bokning eller boka själv via bokadirekt på Cynthias kalender med rabattkoden ”DJUP26” www.dermacell.se

18

3D ÖGONBRYN gjorda på Dermacell kliniken av vår Artist Alia A med över 8 års erfarenhet. Detta är en permanent makeup där vi tatuerat in tunna små strån som ser ut som naturliga ögonbrynstrån. Resultatet blir naturliga definierade ögonbryn. Vi skapar dina drömögonbryn. Dermacell kliniken har funnits sedan 2013 och har tatuerat över 10 000 ögonbryn. Våra medarbetare är certifierade. Vi har över 10 års erfarenhet. Varmt välkomna att boka in din tid hos oss på Vasaplatsen 1 i våra glamorösa och lyxiga lokaler.❤️🌸

19

SOMMARERBJUDANDE för 3D ögonbryn eller Ombre brows hos Alia med över 8 års erfarenhet på Dermacell kliniken. Vill du ha snygga, fylliga och perfekta ögonbryn, vakna upp helt perfekt nu i sommar. Boka då 3D ögonbryn eller OMBRE BROWS hos Alia, hon är noggrann och lyssnar på dina önskemål. I besöket ingår kostnadsfri konsultation. Bläddra för att se fler bilder på Alias verk. Boka din tid via bokadirekt eller kontakta oss, ange rabattkoden: ”ALIASOMMAR” återbesök ingår ej. Erbjudandet gäller endast för de 15 första som bokar. Varmt välkomna in till vår exklusiva våning på Vasaplatsen 1 i Göteborg 🌸❤️