VI SOM JOBBAR PÅ DERMACELL KLINIKEN

Marselle Stuborn

►  Kliniksansvarig och VD                           ► PMU- artist ( permanent makeup )
► Microblading Artist                                   ► Vaxning     

► Master examen 3D ögonbryn               ► Microblading  Lärare / utbildare
►  Hudterapeut                                              ► Kosmetolog
► Cert inom tatuerings-borttagning      ► Fransstylist
► Laserterapeut                                             

Marselle har över 11 års erafenhet inom skönhetsbranchen. Hon är även lärare och håller i utbildningar på Dermacells Skönhetskola.

 
Cynthia Covarrubias

► Auktoriderad Hudterapeut
► Microblading/ 3D ögonbryn  Artist 
► Spa terapeut 

Cynthia är auktoriserad hudterapeut, utbildad på Gilda skolan 2015 med CIDESCO examen. Hon har över 6 års erfarenhet. Hon har ett unikts sätt att jobba på , med hennes långa erfarenhet kan hon anpassa behandlingarna efter din hudtyp så att du som kund får de resultatet du önskar. Hon är även lärare och håller i utbildningar på Dermacells Skönhetskola.
 

Elin Göransson

► Skönhetsterapeut inom lash lift och vaxing  
► Administratör 
► Inredningsstylist 
► Event Manager 
► Marknadsföring 

Elin utför vaxning och lashlift på kliniken. Hon ansvarar för alla våra event och jobbar med administrering.

 

Alia Abdulsahib

► 3D ögonbryn
► PMU- artist ( permanent makeup )
► Makeup stylist
► Ingenjör
► Arkitekt

Alia är utbildad inom 3D ögonbryn, permanent makeup och makeupstylist med en erfarenhet över 9 år. Alia är nogrann och utför magiska ögonbryn. Hon är även utbildad ingenjör och arkitekt men drömmen att jobba med ögonbryn är starkare. 


Chalisa Chianram

► 3D ögonbryn / Microblading 
► Fransteknolog 
► Nagelterapeut 
► PMU- artist ( permanent makeup )  
Efter att ha vunnit nationella och internationella tävlingar i microblading och fransar har vi nu Chalisas expertis hos oss. Chalisa är utbildad frans- och PMU artist. Hon är även Certifierad nagelterapeut efter utbildning hos den prisbelönta skolan Lilly Nails. Hon har lång erfarenhet inom dessa yrken och utför microblading, fransförlängning, permanent makeup samt nagelförlängning hos oss. 

Anna Raicevic

► Kliniks ansvarig 
► 3D ögonbryn / Microblading 

► Reception
► Ekonomi
► Marknadsföring
► Personal ansvarig 


Anna är utbildad Microblading artist och jobbar med 3D ögonbryn. Hon har även hand om klinikens reception och är ansvarig för ekonomin, marknadsföring samt personal. 


Divina Simonsson

► Receptionist 
Divina har jobbat hos oss i över 6 år och är en av Dermacell klinikens receptionister.

Susanna Erixon

► Certifierad Hypoxicoach
► HYPOXI

► Lågintensiv träning
► Fettförbränning
► Lymfdränage
► Kostrådgivning

Susanna jobbar med Hypoxi som är en träningsform där du som kund tränar i vakuum. Hypoxi är en träningsform där man riktar fettförbränningen. Används även för lymfdränage, hudåtrstramning och återhämtning. Susanna har mer än 7 års erfarenhet inom Hypoxi.

Följ oss i sociala medier för att ta del av nyheter och vad som händer på kliniken. 

Just nu kan du boka lashlift inklusive keratin hos oss för 499kr (ord. pris 695kr). Erbjudande är giltigt om du gör din bokning under mars men kan utnyttjas under hela 2021. Lashlift passar dig som inte vill eller kan ha fransförlängning, denna behandling är ett alternativ som ger naturligt böjda och fylliga fransar! Resultatet är fantastiskt. Vid lashlift används silikonrullar istället för traditionella permanentrullar, detta ger en mer lyftande effekt då man kan böja fransen närmare fransroten och det blir lättare att forma böjen efter kundens förutsättningar. Vi färgar även fransarna under behandlingen och tillsätter keratin som förstärker dina egna fransar. Håller upp till 6-12 veckor beroende på hur snabb växtfas ens egna frans har. Boka din tid via bokadirekt eller kontakta oss 🌸
Drömmer du om en arbetsplats där kvalitet står i fokus? Dermacell kliniken växer och vi söker nu en microblading artist med lång erfarenhet. I dagsläget är vi 4 microblading artister på kliniken och vi är fullbokade med högt tryck på våra tider. Vi tatuerar flest ögonbryn i hela Sverige. Därför söker vi nu ytterligare en person att stärka upp vårat team med. Har du erfarenhet av att utföra microblading, är helt frigående i ditt arbete och gillar du att arbeta i en kreativ och positiv miljö? Då kan det vara just dig vi söker. Vi på Dermacell kliniken erbjuder en trygg plats där du får vara med och göra skillnad. Hos oss kan du välja om du vill jobba hel- eller deltid. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet, för vi vet att du presterar som bäst då. Vi är ett team som stöttar och hjälper varandra! Vårt främsta fokus är att kunden får en bra upplevelse och här får du möjlighet att aktivt delta i den utvecklingen. Här får du stor möjlighet att utvecklas och vi håller oss alltid uppdaterade om de senaste trenderna på marknaden. Kliniken har funnits sedan 2013 och vi har utfört över 30.000 ögonbrynstatueringar. Vi sätter höga krav på utförandet och våra kunder ska alltid känna att de får bästa möjliga resultat efter ett besök hos oss. Vi arbetar även mot rekvisitioner från Sahlgrenska med patienter som är i behov av microblading. Det är därför extra viktigt för oss att alla våra microblading artister utför ett noggrant arbete och är seriösa. Ni hittar oss på Vasaplatsen 1 i Göteborg, här sitter vi i lyxiga lokaler på 250 kvm. I din ansökan önskar vi CV, personligt brev samt bilder på utförda arbeten. Skicka din ansökan till : marselle@dermacell.se
3D ögonbryn med Microblading gjorda på Dermacell kliniken. Magiskt resultat. Denna behandling gör att vi kan skapa naturliga ögonbryn med hjälp av en microbladsteknik där vi pigmenterar huden med ett konstverk som ser ut som 100 % naturliga hårstrån. Hos oss hittar du endast erfarna artister med utbildning. För oss är de viktig att du som kund känner dig trygg. I behandlingen ingår alltid en kostnadsfri konsultation där vi tillsammans kommer överens om vilken form och färg som passar dig bäst. Vi lyssnar på dina önskemål samtidigt som vi ger vår professionella bedömning. Kliniken har tatuerat över 10 000 ögonbryn och funnits sedan 2013. Vi har expertiser på plats med över 11 års erfarenhet. Varmt välkomna in till oss på Vasaplatsen 1. Boka din tid via Bokadirekt eller kontakta oss så hjälper vi dig.