VI SOM JOBBAR PÅ DERMACELL KLINIKEN

Marselle Stuborn

                                                   
► Microblading Artist                                   ► Vaxningsterapeut      

► Master examen 3D ögonbryn               ► Kosmetolog
►  Hudterapeut                                              ► Fransstylist
► Cert inom tatuerings-borttagning       ► PMU- artist ( permanent makeup )
► Laserterapeut                                             

Marselle har över 11 års erafenhet inom skönhetsbranchen.


Anna Raicevic

► Klinik ansvarig 
► 3D ögonbryn / Microblading 

► Reception
► Ekonomi
► Marknadsföring
► Personal ansvarig 

Anna är utbildad Microblading artist och jobbar med 3D ögonbryn. Hon är klinikansvarig. Anna har även hand om klinikens reception/markandsföring och är ansvarig för ekonomin, samt personal. 
 
Cynthia Covarrubias

► Auktoriserad Hudterapeut 
► Microblading/ 3D ögonbryn  Artist 
► Spa terapeut 

Cynthia är auktoriserad hudterapeut, utbildad på Gilda skolan 2015 med CIDESCO examen. Hon har över 6 års erfarenhet. Hon har ett unikts sätt att jobba på , med hennes långa erfarenhet kan hon anpassa behandlingarna efter din hudtyp så att du som kund får de resultatet du önskar. Hon är även lärare och håller i utbildningar på Dermacells Skönhetskola.
 

Alia Abdulsahib

► 3D ögonbryn
► PMU- artist ( permanent makeup )
► Makeup stylist
► Ingenjör
► Arkitekt

Alia är utbildad inom 3D ögonbryn, permanent makeup och makeupstylist med en erfarenhet över 9 år. Alia är nogrann och utför magiska ögonbryn. Hon är även utbildad ingenjör och arkitekt men drömmen att jobba med ögonbryn är starkare. 


Chalisa Chianram

► 3D ögonbryn / Microblading 
► Fransteknolog 
► Nagelterapeut 
► PMU- artist ( permanent makeup )  
Efter att ha vunnit nationella och internationella tävlingar i microblading och fransar har vi nu Chalisas expertis hos oss. Chalisa är utbildad frans- och PMU artist. Hon är även Certifierad nagelterapeut efter utbildning hos den prisbelönta skolan Lilly Nails. Hon har lång erfarenhet inom dessa yrken och utför microblading, fransförlängning, permanent makeup samt nagelförlängning hos oss. 


Sarah Nyman
► Marknadsansvarig

Sarah är marknadsansvarig på kliniken. Hon ansvarar bland annat för våra sociala kanaler och driver våra kampanjer. Sarah har en kandidatexamen från Göteborgs universitet och har flera års erfarenhet inom marknadsföring. 
Divina Simonsson

► Receptionist 
Divina har jobbat hos oss i över 6 år och är en av Dermacell klinikens receptionister.


Susanna Erixon

► Certifierad Hypoxicoach
► HYPOXI

► Lågintensiv träning
► Fettförbränning
► Lymfdränage
► Kostrådgivning

Susanna jobbar med Hypoxi som är en träningsform där du som kund tränar i vakuum. Hypoxi är en träningsform där man riktar fettförbränningen. Används även för lymfdränage, hudåtrstramning och återhämtning. Susanna har mer än 7 års erfarenhet inom Hypoxi.

Följ oss i sociala medier för att ta del av nyheter och vad som händer på kliniken. 

Naturlig Lashlift gjorda på @dermacellkliniken För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar! Resultatet är fantastiskt. Vid Lash Lift används silikonrullar istället för traditionella permanentrullar, detta ger en mer lyftande effekt då man kan böja fransen närmare fransroten än traditionellt och det blir lättare att forma böjen efter kundens förutsättningar. Håller upp till 6-12 veckor beroende på hur snabb växtfas ens egna frans har. Boka din tid genom att kontakta oss eller boka själv via www.bokadirekt.se under Chalisas kalender, ange bokningskod: ”SISTAMINUTEN”. Du kan även delbetala behandlingen helt räntefritt, betala via swish, faktura eller på plats hos oss vid ditt besök.
Drömmer du om en arbetsplats där kvalitet står i fokus? Dermacell kliniken växer och vi söker nu en microblading artist med lång erfarenhet. I dagsläget är vi 4 microblading artister på kliniken och vi är fullbokade med högt tryck på våra tider. Vi tatuerar flest ögonbryn i hela Sverige. Därför söker vi nu ytterligare en person att stärka upp vårat team med. Har du erfarenhet av att utföra microblading, är helt frigående i ditt arbete och gillar du att arbeta i en kreativ och positiv miljö? Då kan det vara just dig vi söker. Vi på Dermacell kliniken erbjuder en trygg plats där du får vara med och göra skillnad. Hos oss kan du välja om du vill jobba hel- eller deltid. För oss är det viktigt att du trivs på jobbet, för vi vet att du presterar som bäst då. Vi är ett team som stöttar och hjälper varandra! Vårt främsta fokus är att kunden får en bra upplevelse och här får du möjlighet att aktivt delta i den utvecklingen. Här får du stor möjlighet att utvecklas och vi håller oss alltid uppdaterade om de senaste trenderna på marknaden. Kliniken har funnits sedan 2013 och vi har utfört över 10 000 ögonbrynstatueringar. Vi sätter höga krav på utförandet och våra kunder ska alltid känna att de får bästa möjliga resultat efter ett besök hos oss. Vi arbetar även mot rekvisitioner från Sahlgrenska med patienter som är i behov av microblading. Det är därför extra viktigt för oss att alla våra microblading artister utför ett noggrant arbete och är seriösa. Ni hittar oss på Vasaplatsen 1 i Göteborg, här sitter vi i lyxiga lokaler på 250 kvm. I din ansökan önskar vi CV, personligt brev samt bilder på utförda arbeten. Skicka din ansökan till : marselle@dermacell.se
Eyeliner med skuggning- permanent makeup gjorda av vårt proffs Chalisa med flera års erfarenhet. Vill du slippa måla eyeliner varje dag och bara vakna upp helt färdig. Få definierade och snygga ögon. Boka då in en tid hos oss. Du kan välja att endast få eyeliner på övre delen av ögat eller både över och under även med skuggning som du ser på bilden , välj med eller utan vinge. ————————————————— Varmt välkomna att boka in din tid hos oss på Vasaplatsen 1 i våra glamorösa och lyxiga lokaler ❤🌸