Utbildningar

På Dermacell skönhetsskola erbjuder vi både fysiska kurser samt kurser online. Undrar ni något? Kontakta oss så ska vi göra allt för att hjälpa er. 

Inom snar framtid kommer vår nya hemsida för Dermacell Skönhetsskola att lanseras och där kommer du ha möjlighet att köpa online kurser med start omgående, eller när det passar dig, allt för att du ska få möjlighet att göra din utbildning i egen takt. Från dagen du köper kursen har du ett år på dig att gå klart den och få ditt certifikat. Online kommer du att kunna utbilda dig till Lash Lift stylist, Brow Lift stylist, lära dig forma och färga bryn, lära dig hur du trådar samt gå en grundkurs i djuprengörande ansiktsbehandling. 

Att utbilda sig till Microblading artist kan ni endast göra på plats hos oss då utbildningen är så pass avancerad att den inte går att lära ut över film. Vi vill vara säkra på att alla som får ett certifikat från oss är redo för att ta emot sina egna kunder. På plats erbjuder vi även utbildningar inom Lash Lift, Brow Lift, Microneedling, Diamantslipning, BB- Glow och fransförlängning. 

Efter varje utbildning får du ett certifikat och är redo att börja arbeta med det du drömmer om att göra. 

Du har alltid livslång support från oss. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker i din behandlingsmetod oavsett om du gått en fysisk utbildning hos oss eller en online utbildning.

iStock-1043592936.jpg